Byjohna – Træning & Fashion giver råd til skolearbejde!

22. november 2019 Slået fra Af Mario

Træning, mode og skolearbejde handler om det samme – at nå et resultat, så du får det bedre med dig selv. Når du træner går du efter et mål at styrke din krop, når vælger outfit efter modetendenser, sætter du et mål om at styrke dit udseende, og når du sætter et mål i dit skolearbejde handler det om at styrke din faglighed. De har alle det tilfælles, at de styrker din selvtillid. Lad Byjohna – Træning og Fashion hjælpe dig med de to første mål, og lad GoTutor hjælpe dig med det sidste.

GoTutor kan sætte dig i kontakt med en underviser, som kan hjælpe dig med at forbedre din selvtillid, og gøre det svære skolearbejde lidt lettere. I finder sammen ud af hvad der virker for dig, for eksempel kunne det hjælpe at indføre noget du interesserer dig for, når I skal øve jer på skolearbejdet derhjemme. Om det er træning eller mode, så kan din underviser få det til at indgå i undervisningen, så det ikke bare føles som endnu en tør kiks du er tvangsindlagt til at sluge.

Byjohna – Træning og Fashion har givet 5 gode råd til træning, og de samme kan bruges på et forløb med en underviser fra GoTutor.

  1. Vær realistisk – det er vigtigt at sætte nogle mål som du mener du kan nå. Tal med din underviser om, hvor du gerne vil nå hen, og hvor du føler du er nu. På den måde kan i sammen tilrettelægge det perfekte undervisningsforløb til dig.
  2. Planlæg ugen – det er vigtigt at mødes i hvert fald en gang om ugen. De fleste elever har det bedst med, at aftale en fast dag, men det er også muligt at rykke rundt i planerne, da vores undervisere er enormt fleksible. Det er også en god idé at aftale med din underviser, hvad du kunne tænke dig at få hjælp med til den næste gang i mødes.
  3. Notér dine succeser – det er vigtigt at du kan mærke, at du kommer fremad, og vores undervisere går meget ud af, at du kan opleve successer og få aha-oplevelser i undervisningen. Tag imod ros når det kommer, og tro på dig selv!
  4. Få hjælp – der er ingen skam i at få hjælp med noget der er svært for dig. Det er svært at vide om man har forstået tingene rigtigt, og det er ikke altid man kan google sig frem, derfor er det fedt med en mere erfaren person, som kan fortælle dig, at du er gået ned af den rigtige eller forkerte sti.
  5. Prøv dig frem – det er SÅ vigtigt at prøve sig frem selv, en underviser fra GoTutor laver ikke dine lektier og opgaver for dig. Men de guider dig igennem, mens du prøver så godt du kan, i dit eget tempo. På den måde, er succesen helt din egen!

Start et forløb hos GoTutor allerede i dag!