Din træning kan forbedres med en VPN-tjeneste

9. august 2021 Slået fra Af Mario

Træning er et stort begreb, som kan betyde mange forskellige ting, alle med udgangspunkt i at holde en færdighed ved lige eller forbedre den. En VPN-tjeneste hjælper internetbrugere med at surfe, downloade og streame fra internettet anonymt. Hvad har de to ting så med hinanden at gøre? En VPN-tjeneste vil faktisk kunne styrke din træning ved at oplåse nye versioner af streamingtjenester med et større udvalg af f.eks. træningsvideoer. Desuden vil det kunne afholde hackere fra at overvåge dine konti og dermed holde dem fra din musiktjeneste. Er der mere endnu? 

Nye og bedre tilbud 

Der er meget mere. VPN vil også kunne skaffe dig fordelagtige priser på varer, ydelser og tjenester, du kender i forvejen. En VPN-tjeneste kan flytte din IP-adresse fra Danmark til en server i udlandet. Det sker ved, at du får en ny IP-adresse, som du kan benytte. Dine platforme og andre tjenester vil nu behandle dig anderledes, fordi din geografiske placering har rykket sig. Når du opgiver information til f.eks. Google Chrome, bruges den information til at give dig søgninger, tilbud og varer, som passer til dig og din placering i verden. 

Prisen på nogle varer kan derfor falde, når du f.eks. bruger en server i udlandet. Træningsudstyr, kosttilskud, helseprodukter og andet vil kunne købes til en bedre pris – i nogle tilfælde. Tilbage til streamingen vil du kunne bruge andre versioner af streamingtjenester. Kender du f.eks. træningsvideoer på Netflix, der kun er tilgængelige i US-versioner, så kan du finde dem med VPN. Skulle du ikke allerede kende dem, er VPN en god anledning til at blive klogere på nye træningsmetoder, teknikker og træningsguruer. 

Hackere, der stopper din træning

En virkelig god årsag mere til at anskaffe sig VPN, der både gælder i fitnesscentret og derhjemme, er undgåelse af hackerangreb. Når en VPN-tjeneste kan skifte din IP-adresse og dermed anonymisere dit internetbrug, får hackere sværere ved at gennemskue og finde din aktivitet. Desuden kommer de fleste VPN med virkelig stærk sikkerhed, hvor din aktivitet lukkes ned, skulle der være udfordringer med din VPN. Med andre ord: Bliver du jagtet online, forsvinder du og dine fodspor. 

Næste gang du er i fitness, på løbetur, til crossfit eller træner derhjemme, har du mindsket din risiko betydeligt for, at nogen skulle pille ved dine konti. Din musiktjeneste bliver ikke overvåget og vil derfor ikke kunne hackes. Du kan løbe trygt og sikkert velvidende, at den eneste forhindring på din løbetur er batterilevetiden og dine lungers iltindtag. Opsummeret kan VPN hjælpe din træning med: Billige priser på varer som træningsudstyr, kosttilskud m.m. Nye versioner af streamingtjenester og træningsvideoer. Sikkerhed for dine konti og musikken i dine øregange.