Hvad forskellige kaffetyper siger om din stil

25. september 2019 Slået fra Af Mario
Hvad forskellige kaffetyper siger om din stil

Hvad du drikker, hvad du spiser og hvordan du går klædt vil altid på den ene eller anden måde hænge sammen. Kombiner de bedste dele af din dag – vælg dit tøj og bestil din morgenkaffe.

En ting er klart: din kaffe og din personlige stil går absolut hånd i hånd. Så hvad siger din yndlings kaffedrik egenligt om din tøjstil?

Den sorte kaffe

Dette er den mere simple pige. Det hele skal ikke være så kringlet. Du har ikke altid brug for at bevise noget overfor dine omgivelser og du er ligeglad hvad folk tænker om dig. Derudover så handler det om at holde livsstilen slank, når det kommer til mode. Dit skab er fyldt med neutrale ting og du yderst bekendt med at kombinere sort og hvid.

Espressoen

Du er ikke bange for at vise at du er en pige med ben i næsen, samt at din personlighed afspejler denne kaffedrink. En espresso er et lille skud kaffe det med sin stærke smag viser at du har rygrad og ved hvad du vil med livet (og dit outfit).

Iskaffen om sommeren

Hvis du drikker denne kaffetype året rundt, så siger det utroligt meget om din robusthed og at du ikke er bange for kulde. En dejlig iskaffe kan også bære varmen på en kold vinter aften. Denne kaffedrink siger helt klart at altid du arbejder med den nyeste mode. Din Insta-selfie er ikke komplet uden en iskaffe i den ene hånd og de nyeste UGG-støvler på dine fødder.

Kaffe Latten

Du er en afslappet tøs helt bestemt – men det handler stadigvæk om ikke at være helt tabt når det kommer til kaffemoder. Det er ikke helt forkert når man kombinerer en trøje, strik og denim. Du favoriserer et look, der kombinerer stil og lethed, ligesom din kop kaffe.

Den klassiske cappuccino

Lidt ligesom en klassisk cappuccino – så er din tøjstil klassisk og poleret. Når du ikke donerer en kamelfrakke, kan du krydre tingene sammen med en pelsjakke, som du arvet fra din bedstemor. Dit skab er for det meste fyldt med tidløse silhuetter, som du planlægger at bære for evigt.

Andre typer kaffe

Der findes mange andre typer kaffe derud, hvorpå man kan afspejle sin tøjstil. Dette er selvfølgelig bare vores teori omkring det, men der er nok noget om det. Hvis du selv kunne tænke dig at tyde hvilken person man er og hvilken stil man bruger af tøj ud fra andre typer kaffe, så kan du altid tjekke Goodcoffee og se hvilke kaffetyper vi har glemt.

Eksempelvis findes der en macchiato, en doppio, samt mange andre typer. Der findes også de personer som faktisk slet ikke drikker kaffe, men måske te i stedet eller red bull – og hvordan vil man så afkode deres tøjstil?