Kvinde fashion tidløs stil

17. april 2019 Slået fra Af Mario

Jeg er personligt helt vild med den klassiske mode for kvinder, og elsker at have tidløse items i min garderobe, idet de aldrig går af mode. Har du det på samme måde, eller er du interesseret i at høre nærmere om de bedste tips til tidløs stil, så er jeg sikker på, at du vil finde denne side interessant.

For mig er det utroligt vigtigt, at outfittet skal være funktionelt og alsidigt, så det kan anvendes ved mange forskellige anledninger. Der er heldigvis gode muligheder for at finde alt fra klassiske blazere til stiletter og tidløse kjoler, som er behagelige og til fine priser. Fordelen er, at du vil kunne sammensætte dit klassiske look med et personligt twist, således at du altid har mulighed for at sætte dit eget præg på den klassiske og tidløse stil.

Personligt er jeg selv helt vild med skjorter; de kan bruge til ethvert klassisk kontor-outfit. Derudover sørger jeg altid for at have et par silketoppe, som kan sammensættes med en pæn nederdel eller et par jeans. Hertil elsker jeg at have et udvalg af klassiske clutches i min garderobe. De er super fine og kan indeholde alt det, du skal have med dig; din smartphone, pung og make-up. Det er da fantastisk! Og vælger du oven i købet en neutral farve, så har du den fordel, at den kan bruges til ethvert outfit.

Nu går vi jo snart sommeren i møde, og i den forbindelse elsker jeg at kunne bruge ballerinasko, som er et tidløst og elegant alternativ til sommersneakers. Derudover sørger jeg altid for at have minimum ét par smukke og tidløse sorte stiletter i mit skoskab. Fordelen er, at de kan bruges til ethvert outfit; både til hverdag på kontoret, en sommerdag i tivoli eller til stor fest. Det er naturligvis vigtigt, at du vælger nogle sko, som du finder behagelige, således at du kan holde ud at have dem på en hel dag eller aften.

Yderligere er det et must i sommermånederne at have nogle klassiske sommerkjoler, der aldrig går af mode. Her er lyse sommerkjoler med blonder et klassisk og tidløst valg, der kan bruges år efter år. I forlængelse heraf er den berømte ’little black dress’, også kaldet den lille sorte, en væsentlig del af garderoben, som kan fungere til et fint par stiletter eller ballerinaer samt en smuk lille clutch.