Lidt om fitness og juicekur

4. februar 2020 Slået fra Af Mario

Indenfor fitness og wellness er det også vigtigt at fokusere på kroppens indre sundhed. Så hvis du, som mig og mange andre, har en stor passion for fitness, wellness og madtrends, der virker, så kan et godt nyt tiltag i din hverdag være en økologisk juicekur med jævne mellemrum. En juicekur kan være med til at starte et vægttab og bidrager generelt til en sundere livsstil. En kur baseret på juice, supper og smoothies, med den rette sammensætning, indeholder nemlig et stort indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter. En juicekur giver dig desuden muligheden for at nulstille din krop, så den kan få ryddet ud i gamle og trætte celler, der også gør dig yngre og sundere indeni. Maven får desuden en pause fra at skulle bruge energi på at bearbejde de dårlige fødevarer, som man ofte fylder kroppen med, og kan i stedet fokuserer på, at optage alle de økologiske råvarer fra de lækre juicer. 

De økologiske juicekure, som blandt andet kan købes hos Living Superfood, der har Danmarks største og bedste udvalg. Deres sammensætninger har et højt indhold af grønt og bær, og et minimum indhold af frugt. Faktisk et maksimum indhold på 20% frugt. I deres produktion vægtes de helt små detaljer og derfor benyttes også eksempelvis hvedegræs fra egen produktion samt havtorn, aronia og mange andre råvarer med helt ideelle effekter. Derudover har de en stor kærlighed til økologi, som sikrer dig produkter uden tilsætningsstoffer, pesticidrester eller pasteurisering, som kroppen skal bøvle med. I kurene findes 100% økologiske juicer, supper, shots, smoothies og meget mere! – der alle er baseret på naturens absolut sundeste råvarer, så du og din krop får det bedste boost.

Produkterne er desuden omhyggeligt udviklet af en kostvejleder, så vi kan stå inde for alle kurene og deres virkning.

For at sikre, at der bibeholdes alle de naturlige nærringsstoffer lynfryses alle produkterne direkte efter produktion. Som med en træning er det rart, at den kan være fleksibel, da det så er nemmest at tilpasse ens hverdag og andre begivenheder til den. På denne måde skabes en større motivation og lyst til træning, så den ikke føles så tvungen. Det samme er gældende for de lækre juicekure og ingefærshots, da de er frosset, så du kan tø dem op, når de skal benyttes. Så kan du indtage dem morgen, middag eller aften, da de ikke bliver dårlige med det samme. Desuden kan du med eksempelvis en juicedag selv vælge hvilken dag denne ligger, så du også kan tilpasse den til din træning og hverdag. Variationen i de økologiske juicekure er desuden stor, og hvis du har en meget aktiv træningsrutine og hverdag, kan du også se på den særligt udviklede fitness juicekur! Den har et ekstra fokus på et højere proteinindhold og energiindtag end de almindelige juicekure, så du får det helt rette indtag mellem dine træningspas.